by

Stel jezelf even voor: een heerlijk zonnetje, fijn terras, mooi zomerjurkje, sandaaltjes en kleurig gelakte nagels.  Je geniet van de heerlijke zomerse dagen! Nu nog een drankje. Fris, mooi, en lekker. En vooral makkelijk te maken natuurlijk.

Wel eens gedacht aan frech lemonade? Dat zijn heerlijk frisse limonades, zonder alcohol. De basis is meestal fruit met licht bruisend bronwater.

Ik help je op weg met een recept voor een zomerse frech lemonade van grapefruit, rozemarijn en honing. Super fris, en je proeft de zon erin!

Je hebt nodig: 4 grapefruits, 1 takje rozemarijn en 1 eetlepel honing.  Het is zo simpel als het lijkt. Eén gedeelte van de grapefruit pers je en de andere snijd je in kwarten. Het geheel gaat samen met de rozemarijn en de honing in een mooi glas. Giet vervolgens plat water of bruisend water erop (wat je zelf het lekkerst vind). Ijsblokjes of crushed ice erbij, klaar!

Om een frech lemonade mooi te serveren kies je een vrolijke glazen kan. Hoge, smalle limonadeglazen versier je met een partje citroen op de rand, een rietje en een blaadje munt in het glas. Zo ziet het er ook nog prachtig uit!

En dan begint het genieten!

Meer recepten vind je o.a. op: http://foodbrigade.nl/how-to-5x-onderscheidend-met-fresh-lemonades/

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Search Window