Over mijn leven

Meer over mij

Ik kijk als zelfbewuste vrouw naar de wereld, sta met beide benen op de grond, geniet vol enthousiasme van mijn passies, mijn dromen, mijn leven. Een leven dat zich vult met man en drie jongens, NLP coaching, mantelzorger en het opstarten van een nieuw trainingsbedrijf Jouwlabyrint.

 

Thuis
Het leven bij mij thuis wordt gevuld door 4 prachtige mannen. Hans, mijn partner en onze drie jongens Bas, Pim en Lex. De jongens studeren en wonen niet meer thuis, Hans en ik genieten van elkaar, ons nieuwe huis, de reizen met ons camperbusje, fietsen en hardlopen en sinds kort kite-surfen.

 

Coachen met NLP
Hoe sta jij in het leven? Klaar om je dromen en doelen waar te maken? Dat is een fijn gevoel! En juist de eerste kleine stap zetten kan nog niet zo gemakkelijk zijn. Natuurlijk kennen we ook allemaal onze downs. Die horen nu eenmaal bij het leven. Want zonder dieptepunten herkennen en waarderen we niet onze hoogtepunten. Zo loop je soms tegen dezelfde dingen aan of zit een bepaalde emotie je in de weg.

 

En in beide gevallen vind ik het fijn om met je rond de tafel te zitten, en samen op zoek te gaan naar persoonlijke groei en verandering in je leven. Om te zorgen dat je meer zelfvertrouwen, kracht, innerlijke rust en mentale balans ervaart.

 

Mantelzorg en dementie
Voor mijn moeder ben ik mantelzorger. Zij lijdt al een aantal jaren aan gevorderde dementie. Dat is soms lastig om mee om te gaan, het is steeds een beetje meer afscheid nemen. Maar we genieten nog steeds samen van de dingen die wel kunnen; een kopje koffie op het terras of samen een jurkje kopen.
Ik beheer haar pgb om zorg in te kopen. Een administratieve taak die geregeld veel frustratie oplevert maar ook de kans geeft om goed voor haar te zorgen.

 

Jouwlabyrint
Dit jaar zijn Hans en ik begonnen met het opstarten van een eigen trainingsbedrijf voor ondernemers en ondernemende mensen. De trainingsprogramma’s van Jouwlabyrint starten vanuit een persoonlijke positionering. Werken vanuit positieve onderscheidende eigenschappen en waarden van de ondernemer en vanuit uitgewerkte business proposities een duurzaam bedrijf bouwen, dat is wat we doen.

Het leven thuis wordt gevuld met vier prachtige mannen!

Close Search Window