Over mijn leven

Meer over mij

Ik kijk als zelfbewuste vrouw naar de wereld, sta met beide benen op de grond, geniet vol enthousiasme van mijn passies, mijn dromen, mijn leven. Een leven dat zich vult met man en drie jongens, mantelzorg-coaching, NLP en ons bedrijf NLPwerkt.nl

Liefde voor dementie

Mijn levenservaring bracht mij naar de mantelzorg. Als mantelzorger en zorgtrajectbegeleider zorg ik voor mijn moeder. Zij lijdt aan dementie. Het heeft me ervaringsdeskundige gemaakt, op veel vlakken. Ik ken de administratieve wereld van pgb en zorginkoop, met een oerwoud van regels. En als mantelzorger heb ik alle emoties ervaren; boosheid, frustratie, verdriet, schuld en juist ook liefde en geluk. De communicatie met iemand die dementie heeft, verandert, en heeft zulke mooie kanten om te ontdekken. Met liefde zorgen voor, het maken van fijne herinneringen, geluksmomenten koesteren, en nog steeds samen lachen, praten en de mooie kanten zien van dementie, dat is wat mij blij maakt.

Coachen

Vaak heb ik geroepen, had ik dit maar eerder geweten, misschien dat sommige beslissingen of trajecten dan een beetje gemakkelijker zouden zijn geweest. Vooral de communicatie met iemand die dementie heeft, verandert, en heeft zulke mooie kanten om te ontdekken. Mijn coach en NLP opleidingen vormen, naast mijn levenservaring, een fijne basis om te werken als mantelzorgcoach en -planner. Het is fijn om anderen een stukje op weg te kunnen helpen of soms alleen maar klankbord te zijn.

Trots op NLPwerkt.nl

Samen met Hans, mijn partner in de liefde en in zaken, werk ik als zelfstandig ondernemer. Met NLPwerkt.nl geven we personal business coaching en trainingen. Voor ondernemers en door ondernemers. Met een uniek, uitgewerkt concept maken ondernemers een succes van hun grootste passie, hun bedrijf. En er is niets leukers dan dat ik daar een klein schakeltje in mag zijn.

Het leven thuis wordt gevuld met vier prachtige mannen!

Close Search Window