by

Vandaag is het zo ver! De website VSE Industrial Automation met daarop een prachtig kennisblog gaat live! Een aantal maanden is er hard gewerkt door een heel team van kundige mensen, wat een fijne job had ik om daar richting aan te geven, om te komen tot dit resultaat. Voor sommigen een eerste kennismaking met content marketing, anderen zagen wellicht de weg naar thought leadership al liggen.

Maar is dit nu het eindpunt van een mooi project? Of toch eerder een nieuw begin?

Een succesvolle content marketing strategie vraagt om een nieuwe manier van denken. Vroeger was marketing en reclame misschien wel makkelijker. De boodschap: ‘Dit is het beste product!’ of ‘Wij zijn de goedkoopste!’ kon je op een aantal vaste manieren communiceren. Een advertentie, een mailingbrief, etc. Tegenwoordig ligt het wat moeilijker. Zo veel nieuwe media, een doelgroep die doet wat ze zelf wil, en prospect die ook nog terugpraten!

Het nieuwe en onbekende zit hem in het delen van de juiste content. Niet: wat wil ik vertellen, welke boodschap wil ik kwijt? Dat je de goedkoopste bent, ziet de klant wel op een vergelijkingssite. Maar wel: wat wil mijn klant horen, waarvan ligt hij ’s nachts wakker, wat kan ik betekenen voor mijn klant?

Content marketeers zijn geen reclame-makers, het zijn geen adverteerders, en het zijn zeker geen verkopers. Eerlijke en relevante content maken,  die de moeite waard is voor je doelgroep, verhalen onderzoeken, verder uitdiepen en ze oprecht delen met je doelgroep, dat vormt de basis.

Goede content maken blijft een voortdurende uitdaging binnen je bedrijf. Vanaf vandaag gaan we met VSE Industrial Automation deze uitdaging aan.

Lees hier meer over dit project van HER BUSINESS MOODS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close Search Window